Beoordelingen van Aan de Linge Hemmen

Recente recensies van Aan de Linge Hemmen

4 sterren na 52 reviews

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen kon uit een ruim assortiment. Betalen ging vriendelijk en vlot. De bezorging was netjes en op tijd. Van het eten hebben we genoten. Alles bij elkaar: Prima!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke en makkelijke site, bestellen gaat overzichtelijk. Je kunt ook een pannenkoek aanpassen door dat bij opmerkingen te plaatsen. En de pannenkoeken waren heerlijk!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was één van de pannenkoeken een beetje aangebrand en daardoor niet zo lekker. Een andere pannenkoek smaakte voor een groot deel naar spiritus oid. Die durfde ik niet verder op te eten. De derde was wel heerlijk! De bezorging was keurig en netjes op tijd!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slappe friet en koud. Snitzel van geen echt vlees en half warm Ons eerste en laatste keer

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en ruim voldoende. Ook alles rond de aangegeven bezorgd. Prima

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als bij jullie in het restaurant, maar we hopen gauw weer bij jullie aan tafel te mogen schuiven. Veel Sterkte !!!!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoende, op tijd, juiste bestelling geleverd, geen lange wachttijden. Prima!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken goed gebakken en heelijk warm.. exact op tijd op de afgesproken tijd👍 Wij gaan dat zeker nog eens doen.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen vond het erg lekker! Snelle bezorging en wat een service in deze tijd! Top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer mogen zijn ! Burger iets minder rauw. Toetje was over heerlijk !

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer lekker

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kwaliteit van het eten matig. Ongeveer een week geleden hebben wij bij het Wapen eten gehaald en was toen echt van goede kwaliteit. Lekker eten, goede smaak en goed warm. Nu was het veel minder, het vlees was niet goed op smaak, de friet was hard en de hamburger veel te dik, droog en op sommige plekken zelfs nog íets te rood. Ik denk dat wij dit niet nog een keer doen.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en bezorging en service ook!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker warm super genoten van die heerlijke ambachtelijke pannenkoek

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat dit kan. Alle lof!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit gegeten, thuis. zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was prima. mischien idee om wat friet bij de mixed grill te doen. we zullen deze periode nog wel eens bestellen. prima idee!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden wb bezorging. Het smaakte erg goed, jammer dat het gerecht iets was afgekoeld. Vandaar geen 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pannenkoeken zoals we van jullie gewend zijn. We hopen dat heel veel mensen jullie in deze moeilijke tijd blijven steunen. Prima initiatief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk . Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoeken hadden warmer gemogen is er een mogelijkheid om op een volgende pannenkoek ook kaas extra erop te krijgen? Super dat jullie bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Echt een aanrader. Eten was nog warm, inclusief de pannenkoek voor ons zoontje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gaat makkelijk en snel. Bezorging ook top. Spare ribs en frietjes goed. Hamburger was na onze mening echt te rood. Mocht je een (redelijk) doorbakken hamburger willen dan zou ik dit bij de opmerkingen even door geven.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten, goede bezorging thuis, pannenkoeken goed warm in de doos en heerlijke pannenkoeken

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd goed verzorg en het was super lekker

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er niet smakelijk uit. Pannenkoeken waren tijdens vervoer niet mooi blijven liggen. Dus dan maak je de doos open en ligt daar een verfrommelde pannenkoek. Iets rustiger vervoeren is denk ik de oplossing. Met 2 personen 3 pannenkoeken op nog de frietpan aan moeten zetten. Meestal bij een pannekoekhuis heb ik voldoende aan 1 pannenkoek. Voor 30 euro aan eten te bestellen verwacht ik genoeg te hebben voor 2 personen. Wij bestelde door de oproep op Facebook, maar blijft helaas bij deze ene keer. Deze hoeft niet online voor mij.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd Lekkere spare ribs en chicken wings. Ook de pannenkoek smaakt heel goed. Het is voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij bij jullie hebben besteld en helaas viel het tegen. De pannenkoeken waren allebei koud. Waren ook erg vet. Bestelling werd ook pas om 19.20 uur gebracht. Chauffeur weg kwijt? Stokbrood was wel goed en de toetjes waren ook goed..

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gedaan. Lekker geleverd. Prima eten. Netjes bezorgd. Goede oplossing! Top! Hou t vol en blijf gezond!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kinderen hebben lekker gesmuld is ruim voldoende .. prima kwaliteit

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang en de pannenkoeken waren bijna koud.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn een restaurant in ons dorp dat in deze Coronatijd bezorgd! Betalen via ideal en om 19 uur keurig bezorgd. We hebben lekker gegeten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zodra de bestelling geplaatst en geaccepteerd is krijg je continue een update. Dit is super fijn. De eerste update is de tijd dat het eten komt, en die klopte precies! Het eten was warm en heerlijk!! De prijs is iets duurder als wat je normaal gewend bent met thuisbezorgen maar zeker de moeite waard, (je besteld natuurlijk ook bij een restaurant) de prijs kwaliteit verhouding klopt. Onze complimenten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen niet meer echt warm. Tijd van bericht bestelling onderweg tot werkelijk geleverd was wel lang, vandaar waarschijnlijk de wat afgekoelde friet.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoeken waren erg vet. Dat was jammer. Smaak was wel goed.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken en keurig bezorgd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pannenkoeken!