Beoordelingen van Het Wapen van Valburg Valburg

Recente recensies van Het Wapen van Valburg Valburg

5 sterren na 132 reviews

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De hoeveelheid eten is goed te noemen, netjes verpakt en alles nog redelijk lauw/warm bij thuiskomst. Alleen..de schnitzel en champignonsaus waren erg flauw, wij misten hier wat zout in en de bestelde pittige kippenvleugeltjes zouden wat pittiger mogen zijn. De frietjes en salade waren lekker en het vlees was mals. Kortom, redelijk tevreden maar geen culinair hoogstandje.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd klaar bij het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en nette bezorging binnen een prima tijd

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd! Stond op tijd klaar! Super!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies om 17.15 heerlijke warme frietjes bezorgd voor het kinderfeestje. Heerlijke dikke frieten, en goede mayo, alle kids en volwassenen aan het smullen en blij!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en eigenlijk best wel veel , vlees we konden het haast niet op, alleen de frietjes mochten wel iets meer zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill schotel was goed de kipsate was minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De kipsalon is echt een aanrader

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden pittige spare ribs besteld en die hadden voor ons betreft pittiger mogen zijn. Ondanks de goede verpakking was het eten lauw. Even in de magnetron deed wonderen. Verder goede service en goed alternatief als je niet naar een restaurant kunt of wilt gaan.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. En op tijd. Wel te veel sausjes erbij voor 3 man.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer vurrukkulluk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het was lekker

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De spare ribs waren heel erg lekker en mals. De ander gerechten waren ook goed alleen mistten wij de kruidenboter bij het bestelde broodmandje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en afgesproken tijd bezorgd. Wel een beetje vreemd dat de milkshake niet verpakt was, stond zo op de stoep .

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar , lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen besteld en alle 4 enorm genoten van het eten. De hamburger deed terug denken aan een vakantie in Amerika, de kipsalon viel erg goed in de smaak bij iemand die een normale kapsalon helemaal niks vindt, de spareribs waren zo mals dat ze van het bot afvielen en de kipsaté was lekker sappig. Ook de frietjes, mayonaise en Tiramisu waren heerlijk. Restaurant kwaliteit thuis bezorgd, top! Bestelling via de website verliep vlekkeloos met netjes een email ter bevestiging van je bestelling en een email met schatting van het tijdstip van bezorgen (die aardig klopte). Zeker een aanrader!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!! op tijd en lekker warm eten👍

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs en schnitzel. Netjes verpakt en goed op temperatuur. Heerlijk gegeten

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets mis gegaan met de bestelling maar dit werd direct opgelost en nagebracht met nog een extraatje ook nog! Top service!!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net voor sluitingstijd, toch goede service

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, bezorging met een glimlach, lekker eten, goed om temperatuur, flinke hoeveelheid. Echt aanbevelenswaardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten en ook de toetjes waren overheerlijk. Bestelling was netjes op tijd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook dit keer was het heel geslaagd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoede kwaliteit eten was warm en lekker kipsalon was echt heel veel maar super lekker bezorging was op tijd echt een aanrader.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima,lekker gegeten!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke spareribs, hoeveelheid ruim voldoende en netjes thuis bezorgd. Volgende keer weer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goed verzorgd lekker warm, heerlijk gegeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , prima verzorgd en netjes op tijd, een aanrader.👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger was nog rauw van binnen en daar ook niet helemaal warm. Maar het was wel erg lekker. De saté vond mijn man heerlijk.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima a zo door in deze tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en precies op tijd! Vooral de frietjes waren nog krokant. Denk wel na over de verpakking van de hamburger doordat hier koude ingrediënten bij zitten(brood, sla e.d) was hij al wat afgekoeld. De smaak was overigens prima.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ga zo door, succes allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk vooral de friet was super krokant erg lekker. Een klein minpuntje de varkenshaas had een beetje vreemde smaak net of dat hij oud was de rest was prima wij bestellen zeker weer.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkw spareribs gegeten Aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet op juiste adres bezorgd ( wel goedgekomen) De wuurde 124 zit echt aan de wuurde, bezorger was op kloosterstraat (hoek de wuurde)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten sparerips waren superlekker en de mix grill ook zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2x kipsaté besteld, was erg lekker!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1 patat te weinig, of het was samengevoegd in 1 bakje, dat weten we niet. Spareribs en salade wären heerlijk en de patat ook byzonder lekker maar alles was lauw en dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben spareribs met frietjes besteld. We waren echt verbaasd, het eten was subliem! Wij gaan zeker weer bestellen.!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Netjes verzorgd en op tijd bezorgd. Top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorkeur om frites apart te serveren

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd !

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en levering op de afgesproken tijd. Heerlik frieten

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit burger. Friet wel te zout

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren zeer lekker, viel bijna van het bot af en de porti frites was ook zeer ruim

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super, goede en snelle bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alles was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten, is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten, lekker, warm. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch, en genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ruim op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima. Zelfs een nagerechtje zat erbij, zonder bestelling hiervan. Bezorging was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, eten goed warm. En keurig op de afgesproken tijd. 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ‘uit eten thuis’ Goede service. Waren de salade vergeten, werd na telefoontje binnen 5 min bezorgd met twee extra gratis toetjes erbij !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, goed warm en op tijd klaar. Ook de hoeveelheid was meer dan voldoende. Vindt het wel apart dat bij het menu staat dat er salade bij zit, maar dat je deze apart bij moet bestellen zodra je het gerecht aan klikt. Ik zou bij de beschrijving dan de salade weglaten. Het is logisch dat je salade apart moet bestellen, dan wordt er bewust om gevraagd door mensen die dit echt waarderen. :-)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en op tijd geleverd

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op de thuislocatie. De volgende keer zitten we hopelijk weer gezellig in jullie restaurant. Tot die tijd....hou vol!!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd! We hebben er van genoten! Zeker weer voor herhaling vatbaar! Als enige opmerking, maar absoluut geen minpunt, is dat er in de omschrijving van de Mixed Grill op jullie website staat: Varkenshaas, kip en spareribs met knoflooksaus, cocktail saus, friet en salade". In de stap daarna kun je óók nogmaals kiezen voor een bakje salade van € 1.50 maar dit niet gekozen omdat het al bij de Mixed Grill zou zitten. Alleen bij aflevering bleek er géén bakje salade bij te zitten. Was dit een foutje? Anders wellicht aanpassen in de omschrijving op jullie website :-)

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen ontbrak de bovenkant van het broodje bij de Bacon & Cheeseburger. Het smaakte er niet minder om, maar het zag er daardoor niet zo lekker uit. Communicatie rond bezorging is goed geregeld. Eerst een mail omtrent verwachtte bezorgtijd (18.10) en dan de mail om 18.15 dat het eten onderweg is Toen moesten we toch nog 25 minuten wachten, terwijl we op 5 minuten afstand wonen. Dat is dan een tegenvaller ...

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behalve de salade was het eten heerlijk, de presentatie was wat snackbar-achtig. Bezorging uitstekend,

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden. Zelfs de frites lekker warm.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen kon uit een ruim assortiment. Betalen ging vriendelijk en vlot. De bezorging was netjes en op tijd. Van het eten hebben we genoten. Alles bij elkaar: Prima!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke en makkelijke site, bestellen gaat overzichtelijk. Je kunt ook een pannenkoek aanpassen door dat bij opmerkingen te plaatsen. En de pannenkoeken waren heerlijk!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was één van de pannenkoeken een beetje aangebrand en daardoor niet zo lekker. Een andere pannenkoek smaakte voor een groot deel naar spiritus oid. Die durfde ik niet verder op te eten. De derde was wel heerlijk! De bezorging was keurig en netjes op tijd!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slappe friet en koud. Snitzel van geen echt vlees en half warm Ons eerste en laatste keer

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en ruim voldoende. Ook alles rond de aangegeven bezorgd. Prima

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als bij jullie in het restaurant, maar we hopen gauw weer bij jullie aan tafel te mogen schuiven. Veel Sterkte !!!!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoende, op tijd, juiste bestelling geleverd, geen lange wachttijden. Prima!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken goed gebakken en heelijk warm.. exact op tijd op de afgesproken tijd👍 Wij gaan dat zeker nog eens doen.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen vond het erg lekker! Snelle bezorging en wat een service in deze tijd! Top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer mogen zijn ! Burger iets minder rauw. Toetje was over heerlijk !

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer lekker

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kwaliteit van het eten matig. Ongeveer een week geleden hebben wij bij het Wapen eten gehaald en was toen echt van goede kwaliteit. Lekker eten, goede smaak en goed warm. Nu was het veel minder, het vlees was niet goed op smaak, de friet was hard en de hamburger veel te dik, droog en op sommige plekken zelfs nog íets te rood. Ik denk dat wij dit niet nog een keer doen.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en bezorging en service ook!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker warm super genoten van die heerlijke ambachtelijke pannenkoek

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat dit kan. Alle lof!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit gegeten, thuis. zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was prima. mischien idee om wat friet bij de mixed grill te doen. we zullen deze periode nog wel eens bestellen. prima idee!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden wb bezorging. Het smaakte erg goed, jammer dat het gerecht iets was afgekoeld. Vandaar geen 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pannenkoeken zoals we van jullie gewend zijn. We hopen dat heel veel mensen jullie in deze moeilijke tijd blijven steunen. Prima initiatief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk . Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoeken hadden warmer gemogen is er een mogelijkheid om op een volgende pannenkoek ook kaas extra erop te krijgen? Super dat jullie bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Echt een aanrader. Eten was nog warm, inclusief de pannenkoek voor ons zoontje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gaat makkelijk en snel. Bezorging ook top. Spare ribs en frietjes goed. Hamburger was na onze mening echt te rood. Mocht je een (redelijk) doorbakken hamburger willen dan zou ik dit bij de opmerkingen even door geven.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten, goede bezorging thuis, pannenkoeken goed warm in de doos en heerlijke pannenkoeken

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd goed verzorg en het was super lekker

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er niet smakelijk uit. Pannenkoeken waren tijdens vervoer niet mooi blijven liggen. Dus dan maak je de doos open en ligt daar een verfrommelde pannenkoek. Iets rustiger vervoeren is denk ik de oplossing. Met 2 personen 3 pannenkoeken op nog de frietpan aan moeten zetten. Meestal bij een pannekoekhuis heb ik voldoende aan 1 pannenkoek. Voor 30 euro aan eten te bestellen verwacht ik genoeg te hebben voor 2 personen. Wij bestelde door de oproep op Facebook, maar blijft helaas bij deze ene keer. Deze hoeft niet online voor mij.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd Lekkere spare ribs en chicken wings. Ook de pannenkoek smaakt heel goed. Het is voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij bij jullie hebben besteld en helaas viel het tegen. De pannenkoeken waren allebei koud. Waren ook erg vet. Bestelling werd ook pas om 19.20 uur gebracht. Chauffeur weg kwijt? Stokbrood was wel goed en de toetjes waren ook goed..

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gedaan. Lekker geleverd. Prima eten. Netjes bezorgd. Goede oplossing! Top! Hou t vol en blijf gezond!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kinderen hebben lekker gesmuld is ruim voldoende .. prima kwaliteit

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang en de pannenkoeken waren bijna koud.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn een restaurant in ons dorp dat in deze Coronatijd bezorgd! Betalen via ideal en om 19 uur keurig bezorgd. We hebben lekker gegeten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zodra de bestelling geplaatst en geaccepteerd is krijg je continue een update. Dit is super fijn. De eerste update is de tijd dat het eten komt, en die klopte precies! Het eten was warm en heerlijk!! De prijs is iets duurder als wat je normaal gewend bent met thuisbezorgen maar zeker de moeite waard, (je besteld natuurlijk ook bij een restaurant) de prijs kwaliteit verhouding klopt. Onze complimenten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen niet meer echt warm. Tijd van bericht bestelling onderweg tot werkelijk geleverd was wel lang, vandaar waarschijnlijk de wat afgekoelde friet.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoeken waren erg vet. Dat was jammer. Smaak was wel goed.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken en keurig bezorgd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pannenkoeken!